Jag & Elin

Nu kommer några bilder från när jag och Elin sov över för några dagar sen bildarna har inte kunnat komma upp tidigare igenom att jag inte hittade min sladd, Och så har jag vart sjuk också.
Tycker nog att mitt skrivbord var väldigt 'Fint' men det gick ju fort att
städa så :)
En bild på mig! ^-^


Och en bild på Elin.


Mio o Lena

Hej!


Nu är jag med mio och lena hih, lilla söta mio ligger och sover och vi tar massa gulliga kort på henne :D  iallafall så ska vi snart dra ut kanske om mio vill vakna, kommer in någon bild senare vi får se. Det här var inte sista gången för idag ska försöka slänga in ett till inlägg ikväll!

nam nam ^-^

Hej!

Sitter här med min syster och väntar på att våra nudlar ska bli klara! Hann att slänga in ett lite snabbt inlägg, Ja iallafall så ska jag och min syster sätta oss och nörda tv spel och äta nudlar resten av kvällen antar jag! :)

Hoppas ni har haft en skön söndag! hihi ^-^

// Faffy

25%

Som rubriken lyder så är det 25% på dom här söta örhängena. Självklart så är det ju inte bara rea på dom här örhängena! Just nu så kostar dom 199 kr (inkl moms).
Länk till sidan.

Kroatien Bild

Fick bli en bild från kroatien! :)  Ja som sakt så bodde vi i dom här husen eller stugor vad man nu ska kalla dom, älskar det där fina palm trädet som jag kallar det. Vet inte vad jag ska skriva har vart sjuk idag.

Lite Redigerad bild på mig.

Hejsan! idag har jag inte så mycket att säga men jag bjuder på den här bilden. :)
Man kanske inte ser så bra och den kanske inte är så snygg men mitt utseende mitt problem! ^-^
Faffy♥

Pierrerobert"!

Är med och tävlar om en iphone på den här sidan pierrerobert man vinner 1 av 3 iphone snygga färgstarka strumpbyxor som passar till nästan allt. På sidan så kan ni oxå se några snygga bilder på dom grymma strumpbyxorna.

RSS 2.0